Underbara armband!

Har precis kommit hem efter en snabbvisit till hufudstaden (hälsat på släkt!). Hann med att snabbt kika in på Hermés på NK. Ville spana in armbandet igen som så många trånar efter. Det här smala i svart o silver är verkligen superfint! Men jag vill inte lägga 3600 (3800 för det breda) på ett armband så jag har totalt lagt undan tanken på ett sånt nu. Däremot blir jag mer o mer övertygad om att ett armband av J Dauphin skulle passa mig! Hon har bott i Eskilstuna, precis som jag, och har nyligen startat som egen designer efter att ha jobbat hos ex Tod´s och Fendi. Älskar hennes Fearless Part 1, som nu tyvärr är slutsålt på Fåfäng :(


Uppdatering sön 1 juli: Har pratat med dem på Fåfäng på Gotland o de ska få in fler armband och även i en massa andra färgkombinationer! Ska ju till släkten i Visby nästa vecka så då får jag med mig armbandet hem!!! Jippie!!!

Tors 28 juni

Idag har jag varit duktig o lämnat blod. Sen blev det en sväng på stan för lite ärenden. Men det förhindrar ju inte lite skoj shopping också. Svärmor har letat efter rosa Marimekkopärmar som jag hittade (pluspoäng till mig)! På Polarn o Pyret var det rea o jag föll för den söta bodyn som Ms brorsson ska få.
Sist men inte minst till mig: en Friis&Co väska som påminner ganska friskt om den Miu Miu väska jag vill ha, dock mkt justare pris. Den är rätt stor men jag saknar en bra väska att packa i när man ska bort över tex en helg så detta blev super!

Appropå blodgivning: Nu på sommaren behövs det extra blod pga många olyckor och att en del blogivare åker bort på semester och inte kan lämna blod. Vill du hjälpa andra? Kolla GeBlod  och anmäl dig idag!

Spice Girls tillbaka?!

Vad tycker vi nu om detta: Spice Girls kommer tillbaka! Med konserter, nytt album och tydligen vill prinsarna ha med SG på den välgörenhetskonsert de ska hålla till sin mor Dianas minne på söndag. Jag tycker det är lite kul, får se om de kan åstadkomma något bra? Eller vad tänker du?
image340