Sitter på Arlanda terminal 2

Så, då var man incheckad o redo. Dock är planet än så länge 30 min försenat så får se hur detta slutar... På vägen hit var det strul med tåget, vi kom inte ifrån Stockholm C (hade direkttåg från Lnkpg till Arlanda) så då fick jag hoppa på ArlandaExpress istället, men SJ betalade så det var ju bra! :) Har nu druckit en färskpressad juice med jordgubbar/lime och njutit av en kanelbulle!

Packat o Klart

Det har varit en lång dag med utbildning, jobb och nu ikväll packning. Tror jag fått med det mesta, viktigast är ju biljetter, pass och pengar. Har även packat kameran och mobilen är full med ny bra musik! Får se om jag får möjlighet att blogga från Paris, annars kommer full uppdatering när jag kommer hem. Är hemma natten mellan mån och tis 01,40. Jobbar sen 11-20,30 på tisdagen så får se hur mycket jag hinner tis kväll :) Sköt om er!

Tiden flyger iväg...

Usch, har inte gjort så mycket som jag velat idag. Och imorrn är jag upptagen nästan hela dagen. Hoppas jag kommer ihåg att packa allt, men det mesta går ju att köpa på plats. Gäller bara att ha pass, biljett och kamera. Tyvärr verkar det bli lite tråkigt regnväder till helgen, men får hoppas på lite sol ändå...
image272