London here I come

Så, nu har jag packat och fixat med alla biljetter osv. Hoppas jag inte glömt något... Måste sova lite nu innan jag ska upp kl 03! Ska bli kul att träffa min kompis som bor i Greenwich, shoppa och allmänt bara få lite miljöombyte!
Ses på måndag igen (om jag inte smyglånar min kompis dator...)
image971

Julpyntsstress

Usch, tiden har gått mycket snabbare än jag hade tänkt mig de senaste dagarna. Har ännu inte packat och åker ju kl 4 inatt. Ska strax göra middag och så ska vi se Lyxfällan (handlar om en shoppinggalen tjej). Men kom på att det är 1:a advent i helgen och jag har inte pyntat ännu. Kommer ju inte hem förrän på måndag kväll och jobbar 11-21.30 på tisdag och på onsdag fyller M år... Jaja, det får vara som det är. Har i alla fall två julstjärnor i köket :)
image970

Peakmössa

Har för mig jag nämnde att jag behöver en ny mössa. Har dock rätt stort huvud så det är inte den enklaste uppgiften. I måndags hittade jag dock den här som jag första testade på skoj men som jag blev grymt nöjd med. Köpte den trots det saftiga priset. När jag sen kom hem och älsklingen såg mössan på mig, tyckte han jag var så fin i den att han erbjöd sig att betala den åt mig!
image969