Vinsten

image1420Idag kom laptopfodralet från Ordning & Reda som jag vann i Josefines tävling! Sitter perfekt på datorn och jag är riktigt nöjd med det. Vet att det kanske inte ser så ut på fotot, men tog det nyss och är lite trött efter en lång dag. M och jag har i alla fall ätit god middag (renskavstjosan) och kollat på film; Den siste samurajen.
Kram och Sov Gott!Lancôme L.U.C.I

Efter jobbet gick jag på shoppingrunda. Hittade inte det jag var ute efter men kom hem med lite godsaker ändå!
image1417image1418
image1419Blev som en flicka med stora ögon när jag testade Lancômes nya sminkserie L.U.C.I. Snäckskalet med ögonskugga känns lite billigt men de andra sakerna är riktigt bra. Köpte det högra nagellacket, Pink Alacama, som nu sitter så fint på mina naglar och läppglanset Ray of Apricot Light.

Fick tester av Lancômes nya rengörningsprodukter, ska bli kul att pröva på!
Hittade också en grön blus på HM som satt riktigt bra och jag är så nöjd. Att den dessutom var billig samt att jag utnyttjade en check på 20% rabatt var ju inte heller fel :)

Snyggt Jenny!

image1415 image1416
Jenny McCarthy är ute och shoppar med pojkvännen Jim Carrey. Grymt snygg är hon! Frissa, solisar, tröja, väska, jeans och stövlar; perfect! (Men när vände hon på tröjan? Ser man på håret och Jims tröja så är inte fotona spegelvända.)