Sommartävling - 1


Så har det då blivit dags för min första sommartävling! Vinsten är en valfri fönsterfilm från Strössel Design. Det är jättefina och smarta plastfilmer som man kan sätta på sina fönster för att skydda mot insyn. De fäster utan lim och kan sättas på alla slags släta ytor, även lätta att ta bort och återanvända!

Vi startar med en enkel tävling: det enda du behöver göra för att vara med är att skriva en valfri kommentar till detta inlägg senast sön 6 juli kl 23.59 så lottar jag fram vinnarna (glöm inte att lämna antingen mail eller bloggadress). Totalt blir det tre vinnare som får välja varsin fönsterfilm (finns fem olika motiv och två olika storlekar).

Lycka till!


De finns att köpa på bland annat Design Torget och Designonline...

Sneak PeakSka bli kul att se Miu Mius höstkampanj med Vanessa Paradis.
Tyvärr är inte kollektionen lika fin som tidigare säsonger...


D&G duger inte?

I lördags var det 1 år sedan M och jag förlovade oss. I present till honom köpte jag den här klockan från D&G eftersom han länge velat ha en ny. Han blev jätteglad och tyckte den var fin. Dock är han osäker på märket som enligt hans åsikt är ett "tjej och fjantmärke"! Killar alltså, ibland är de otroliga. Jag visste att han kanske skulle vilja byta men att det skulle vara på grund av märket och inte utseendet hade jag inte räknat med. Så imorrn ska vi till stan och spana klockor...

Vad tycker ni om D&G?
Vilka märken har fina killklockor, tips?!