Saknar min dator...

Det är snart ett år sen jag fick min laptop och eftersom den inte är helt som den ska så ska den nu på reparation innan garantin går ut. Under tiden får jag låna Ms gamla Lifebook som inte alls är lika bra som min dator... Jaja, bara att stå ut, bättre än att inte ha nån alls! KRAM ;)

Stjärnor som dansar på is?!


Kan detta bli bra? Ja förmodligen... Vidareutveckling av Let's Dance som presenteras av Carolina Gynning och Carina Berg (bara det är ju sevärt i sig) och några av kändisarna som ska göra piruetter på isen är Marie Serneholt, Rafel Edholm, Josefine Crawford, Josefine Sundström, Tony Irving och Markus Fagervall.
Kommer ni att titta?!Kommer heja på Marie, hon är ju så söt och passar väldigt bra i rött!

Måste ha fler sockor!


Skrev för ett tag sen om de fina strumporna från Happy Socks som jag hade sett på Nelly. Det blev aldrig nån beställning eftersom jag tyckte det var lite lite att bara köpa ett par strumpor och betala porto på det.

Idag på stan hade SOLO ett gäng Happy Socks, dock inte i den färgkombo som jag vill ha (fast de enfärgade lila var riktigt fina).

Sökte på nätet när jag kom hem och de har ju en egen hemsida. Beställer man minst 3 par så är det fraktfritt!

Via Modette fick jag nyss ett mail om att Nelly har 15% på hela ordern med koden modette15. Jag behöver köpa lite sockor eftersom det börjar bli tomt i min strumplåda (nej det är inte att jag inte orkar tvätta ;) utan att jag slitit ut så många par), så en beställning från nåt av ställena kommer det bli nu!

PS. Koden gäller till och med 1 okt.