Cult Design i trädgårn!För er med trädgård som gillar Cult Design kommer Change Garden/Outdoor i vår med en fin ljusstake i metall att ha på exempelvis trappen som välkomnar gäster!

Sista oktober

Vilket underbart solskensväder det har varit här i Vimmerby idag! Jag, Melvin och svärmor gick ner till Astrid Lindgrens Värld och höstmarknaden. Det verkade vara en populär tillställning för jösses så mycket folk det var där. Kom hem med lite god korv och chokladpraliner. Var också tvungen att smaka ostkaka och kolla in den smarriga jordgubbskompotten!Ikväll har det varit trerätters middag hos svärföräldrarna och Ms bror med familj samt Ms mormor och morfar var här! Fullt hus med andra ord :)

I farten

Hej hopp! Är lite stressad, håller på och packar för fullt. M kommer snart hem från jobbet så ska vi direkt puttra ner till Vimmerby där vi ska spendera helgen!


Hade ett par små ärenden på stan och har varit så sugen på scones så vi åkte in till stan så jag fick en lyxfrukost! Melvin var så otroligt snäll hela tiden, inget gnäll utan lekte lite med en leksak och när han satt i mitt knä så spanade han in och charmade de andra Espresso House gästerna ;)

Hoppas ni får en bra All helgona/Halloweenhelg! KRAM