Många barnvakter


Fem minuter innan vi skulle gå hem från Öppna förskolan igår kom det förbi ett gäng 10-åriga tjejer som har eftermiddagsaktiviteter i ett rum bredvid. De tyckte att bebisarna var så söta och ville leka och gosa med dom. De andra föräldrarna gick hem men jag stannade kvar med Melvin för han tyckte det var superskoj! Hans favorit var snälla och roliga Therese. Hoppas de tittar förbi nån mer gång.

Sneak Peak Gangstar


Hos Gangstar kan man ännu inte se höstens kläder men i en del webshoppar som säljer varumärket kan man se ett par plagg. Koftan är jättesöt men tycker inte riktigt den passar Melvin så det får bli favorittröjan August i rött istället!

Melvins första tåg och flygresor
Resan till Rhodos började med buss och tåg. Var lite orolig för förseningar men allt flöt på bra. Melvin spanade in utsikten från tåget och myste lite hos pappa innan han till slut somnade en stund hos mig. På Arlanda behövde vi äta lite så jag såg till att det blev på Starbucks och fick därmed min omtyckta varma choklad!

Melvin fick välling och somnade rätt snabbt på flygresen ner eftersom vi lyfte kl 18. På hemvägen gick det inte lika lätt, han sov en stund men vaknade ganska snabbt (lyfte kl 13.20). Tycker ändå det gick bra med alla resor och jag hoppas att de andra passagerarna inte stördes alltför mycket.

Eftersom det ingick en barnvagn i vårt hotellrum så åkte vi till och från flygplatserna utan vagn men det funkade utmärkt och jag är glad att vi lyckades ha så lite packning (en stor och en liten "kabin"resväska samt varsin väska som handbagage).