Dauphin vann

I fredags var det Ellegala och jag hade gärna varit där! Tänk så skoj att se alla fint uppklädda människor och även ha en anledning att själv klä upp sig till tänderna.


Vinnaren av Årets Accessoardesigner blev Johanna Dauphin! Gillar hennes smycken och lite kul att hon också är från Eskilstuna. Gick i gymnasiet samtidigt som hennes bror Julien som är trollkarl. Har Fearless part 1 armbandet och i torsdags var det ett J Dauphinsmycke jag köpte på NK!


Johanna och Julien

Rikspresentkort

I fredags fick jag hem 150 kr i Rikspresentkort från Gratisbio! Var ju typsikt att de inte hann fram en dag innan. La beställningen i helgen för att jag skulle hinna få dem innan Stockholmsutflykten. Jaja, de går nog åt här hemma ändå :)


Är du också intresserad av att få presentkort/biobiljetter när du ändå handlar på tex La Redoute, CDON, Nelly eller beställer nån tidningsprenumeration mm så kan du få 75 poäng när du blir medlem HÄR. (200 poäng = 50 kr, 400 p = biobiljett)

Träningsshopping

I kön till kassan på Stadium. Som ni ser fick jag med mig en hel del!

Önskar jag kunde komma iväg och köra aerobis/pumpklasser men det är lite svårt att klämma in när M jobbar långa dagar och helgerna lätt försvinner iväg. Har tänkt testa att köra hemma så från Casall blev det en boll och matta. Till våren vore det trevligt att komma igång med löpning (jogging eller lunka kanske jag ska säga) och L frågade om jag har lust att springa Tjejmilen i höst. Det vore faktiskt en bra sporre/mål!

Fick även med mig Nike tröja, jacka och strumpor samt Peak väskan! En av sponsorerna var Exotic Snack så lite färdkost hem slank också med...