Miniutflykt

Idag hade Öppna förkolan en liten utflykt till Valla. Där blev det först fika och sen fick vi grilla om vi ville. Vädret var superhärligt och det var massor av barn som lekte överallt, gissar på att det var ett gäng dagis som gått dit. Vi hade jättekul och Melvin trivs med sina kompisar!

Synd bara att min son inte behagar krypa (även om han kan) så han ålade sig fram i det skitiga gräset (ja han verkar ha kommit över sin gräsfobi) och jag fick snällt bita ihop och tänkta på att alla kläder kunde tvättas så fort vi kom hem...


Sötis redo för en utflykt!Melvin är snabb när det är något som verkar intressant.
Han snodde mammas bulle innan hon hann blinka ;)

Happy Mama!

Vilken härlig start på morgonen jag fått på min första Mors Dag! När jag vaknade låg det ett paket på nattduksbordet och när jag öppnade det blev jag jätteglad; en iPod Shuffle! Hade verkligen inte räknat med att få något eftersom M hatar att köpa presenter (har exempelvis inte fått nån 30-årspresent ännu - fyllde i september - och inte heller nån julklapp och räknar inte heller med att få exempelvis påskpresent, Alla Hjärtans Dags present eller något när vi firar förlovning eller när vi blev ihop).


Snacka om att M och Melvin nu satt ribban högt inför kommande Mors Dagar! Nu måste jag slänga i mig resten av frukosten och åka till jobbet (9.15-18). Ha en superduperskön söndag och Mors Dag! Här verkar det bli underbart väder, KRAM

Ny Fifibag

Sofia som gör Fifibags har lanserat en ny väska idag! Modellen heter Large City Bag och är en vidareutveckling på den gamla lilla modellen City Bag. Den nya är inte bara större utan har även flera fack samt en öppning baktill för hörlurssladd!