Nytt på Melvins fötter


Crocs Baya...

Idag var det en lycklig kille när vi hämtade ett paket efter förskolan. I helgen träffade vi flera barn med foppatofflor och han var helt besatt av dom. Så jag spanade på Ebay och hittade en juste butik som levererade supersnabbt! Tror dessa kommer slitas flitigt den närmaste tiden!

Tillfälligt avbrott

Hej! Ser att det är ett gäng som är inne och kikar här, ledsen att det inte blivit några uppdateringar på länge. Det har varit galet mycket den senaste veckan. Midsommarhelgen kom och försvann i all hast men vi hann med en massa trevliga möten!

Den här veckan jobbar jag 6 dagar av 7 och har även hunnit med en tur till Ullared! Kontot tog sig en törn men jag känner ändå att det var bra köp över lag.

Nu är det strax sovdags, ligger back på sovkontot. Hoppas ni alla har det bra; ni som kämpar på jobbet inför semestern och ni som redan påbörjat ledigheten :)

KRAM


Trevligt Ullaredssällskap! Lunch på GeKås nya
restaurang som till stor del liknar IKEAs koncept...

Det rullar på


Sötis i tisdags innan febern dök upp...

Hjälp så tiden bara rinner iväg. Igår efter frissan åkte jag hem till en kille med 39,9 i feber. Var ju bara att inse att han inte skulle kunna gå på midsommarfirandet på förskolan idag. M och jag delade på VABen så jag jobbade förmiddag. Melvin har varit så go och får han alvedon sjunker febern direkt.

Igår kväll stod jag i köket och gjorde en paj samt dubbel sats jordgubbsmuffins. Ikväll håller jag på med marängtårtan och lax & romtårtan eftersom jag imorrn jobbar till 14. Fullt upp med andra ord men det blir ju en massa trevligheter i helgen!

Hoppas ni får en härlig midsommar! KRAM