Tack för den här veckan mormor!

 
Till Melvins stora glädje kom pappa M hit igår kväll. Fast det var först nu på morgonen de träffades efter att M varit i Sundsvall på jobb hela långa veckan! Blev lagom att mellanlanda här så ska vi snart åka hemmåt i varsin bil.
 
Vi tackar snälla mormor för en skön vecka, synd bara att vi inte haft mer sommarväder. Jaja, det är inte hela världen. Däremot tråkigt när M berättade att han måste jobba på måndag (vilket jag egentligen hade på känn) när vi skulle startat vår gemensamma semester...

En ensam stjärna

 
Alltså jag vet inte vad det är med mig och stjärnor men de tilltalar mig! Den här svettiströjan från MOLO känns bara helt rätt så den kommer Melvin få mysa i under hösten och vintern.

4 dagar av 5

Ville sitta i barnstolen trots att han annars bedyrar att han är "stor kille"!
 
Tur att Melvin gillar pannkakor eftersom det ofta är det som finns på barnmenyer. Denna vecka har han ätit det fyra dagar av fem!
 
I måndags fick det bli pannkakor hemma till lunch innan vi åkte till mormor (fanns inget annat i kylskåpet efter att ha varit borta i midsommar). På Leos lekland fanns det många rätter att välja mellan men han ville ha pannkaka och igår skulle Albin ha pannkakor så det var bäst att köra på samma för enkelhetens skull. Idag åkte vi till fina Sundbyholms slott och åt lunch. Jag blev väldigt nöjd med min bulgursallad som innehöll räkor, fetaost, avokado, bönor, ört- och vitlökssås med mera. Sen kan ni ju gissa vad Melvin valde för lunch...