Tips på goda middagar

 
Igår och idag har vi ätit favoriter till middag som alla tre gillar! Båda recepten är från ICA och jag tror jag nämnt dem förut men tycker de förtjänar en hiss igen. Vi har dock gjort nån liten förändring med båda recepten för att de ska bli som bäst, tex föredrar vi vanliga ärtor till fisken istället för haricots verts. Här nedan har ni länkarna om nån känner sig sugen att testa!
 
Halloumipasta med rotfrukter och ruccolapesto
Torsk under frasigt täcke och citronsås

En lysande diamant

 
Den här lampan har varit omåttligt populär i tidningar, bloggar och på instagram. Såg nu att den finns i Rädda Barnens webshop. Så funderar du också på att skaffa den här finingen kan du göra en god gärning samtidigt!

Var är pausknappen?!


Dagen i bilder från Instagram
 
Tycker livet rusar iväg lite väl fort för tillfället, hänger inte riktigt med. Är i alla fall ledig den här helgen efter förra helgens jobbmaraton.
 
Startade dagen med ett pumppass och skyndade sen hem. Tänkte vi skulle veckohandla direkt jag duschat men M hade knappt vaknat så tiden försvann till allt möjligt.
 
Till slut kom vi iväg och efter en enkel lunch i cafét på Ica Maxi fick Melvin leka i minihuset medan jag följde inköpslistan och M tog en tur till nyöppnade Bauhaus (hade bland annat fått en order från sin pappa).
 
Sen hem med allt och in i skåpen. Efter att ytterligare tid försvunnit tänkte vi cykla till stan och äta middag. Utanför dörren märkte vi att det regnade så vi tog bussen istället. Hade inte bokat bord på Afrodite, vi skulle ju dit så tidigt. Nu blev det ju lite senare än tänkt så vi fick vända i dörren eftersom det var knökafullt. Efter lite velande fram och tillbaka (vart tar man med en rastlös snart 4-åring?) så fick det bli enkel middag på Steves Coffe. Funkade det med men snart måste vi ta och boka Afrodite eftersom vi nu hade ställt in oss på deras mat!