Var är pausknappen?!


Dagen i bilder från Instagram
 
Tycker livet rusar iväg lite väl fort för tillfället, hänger inte riktigt med. Är i alla fall ledig den här helgen efter förra helgens jobbmaraton.
 
Startade dagen med ett pumppass och skyndade sen hem. Tänkte vi skulle veckohandla direkt jag duschat men M hade knappt vaknat så tiden försvann till allt möjligt.
 
Till slut kom vi iväg och efter en enkel lunch i cafét på Ica Maxi fick Melvin leka i minihuset medan jag följde inköpslistan och M tog en tur till nyöppnade Bauhaus (hade bland annat fått en order från sin pappa).
 
Sen hem med allt och in i skåpen. Efter att ytterligare tid försvunnit tänkte vi cykla till stan och äta middag. Utanför dörren märkte vi att det regnade så vi tog bussen istället. Hade inte bokat bord på Afrodite, vi skulle ju dit så tidigt. Nu blev det ju lite senare än tänkt så vi fick vända i dörren eftersom det var knökafullt. Efter lite velande fram och tillbaka (vart tar man med en rastlös snart 4-åring?) så fick det bli enkel middag på Steves Coffe. Funkade det med men snart måste vi ta och boka Afrodite eftersom vi nu hade ställt in oss på deras mat!

Kommentera här: