Monstertruckshow

 
Av en händelse såg vi reklam för en Monstertruckshow som var här i helgen. Vi åkte dit i fredags och det var en liten kille som var grymt nöjd! Dock var monstertruckarna bara med en liten stund på slutet men vi uppskattade uppvisningen alla tre.

Mini Rodini AW13

 
 
 
Imorrn bitti kl 09 släpps de första kläderna från Mini Rodinis höstkollektion hos Oii barnkläder! Ska bli kul att spana in kollektionen som den här gången går under namnet Aspen. Gillar pingvinprintet och sista tröjan med pantern kan dyka upp på Melvin :)
 
 
"The Mini Rodini AW13 Collection Aspen is like a winterland soap opera starring the rich and famous. It contains all the necessary ingredients to make the perfect drama: true stars, luxurious ski resorts, jewels, horses, foxes, a Jackie-jacket and lots, and lots of love! The colours are glamorous blues, dramatic reds, shocking orange and blushing pink."

Nyttig (och supergod) snabbmat!

När vi var i Halmstad passade vi på att gå till Spis & Deli. Hade sett lite av deras mat via Minnas blogg och var sugen på att testa. När M frågade vart vi var på väg och jag sa att det var nåt ställe med "nyttig" mat blev han lite skeptisk. När vi väl kom dit så fanns det så mycket goda saker att välja mellan och jag fick som vanligt beslutsångest deluxe! Till slut tog jag också en burgarmeny, min med lax medan M valde vilt. Vi blev inte besvikna nån av oss och jag som även valde en grön juice (har för mig det var äpple, avokado, spenat, lime och ingefära) tyckte maten kvalade in på top fem godaste jag nånsin ätit! Stället är så mysigt inrett och jag gillar verkligen konceptet. Det finns även en restaurang i Varberg och tanken är att de ska sprida sig till fler städer. De verkar satsa på västkusten men jag hoppas verkligen de kommer hit till Linkan snart...
 
 
Väl värt ett besök om du är i närheten!