Blå parkas

Tidigare år har jag bara skaffat en vinteroverall till Melvin. I år känner jag dock att det skulle vara skönt att även ha en jacka och hittade den här på KappAhl. Melvin prövade jackan glatt och den fick godkänt (men så är det ju favoritfärgen blå också). Den fick följa med hem, bra eftersom det nu är 25% rabatt på alla jackor!

Den här onsdagen

Vissa lediga dagar är sköna att mest bara vara hemma och det brukar ju finnas mycket att fixa med som städ, disk, tvätt, matlagning med mera. Så ibland är jag den tråkiga mamman som inte hittar på så mycket en ledig onsdag.
 
Andra dagar blir raka motsatsen, som denna. När vi vaknade hade vi inga planer men Melvin ville jag skulle höra med bästisens mamma om A var ledig idag. Trodde inte de var lediga mitt i veckan men skickade i alla fall iväg hans fråga. Strax efter det bestämde vi att testa Leos Lekland som precis öppnat här i stan.
 
Under frukosten fick vi svaret att A också var hemma idag. Vi frågade om de ville följa med till leklandet och pappan med de tre barnen hängde på till Melvins stora lycka! Efter ett par timmars intensivt lekande och därefter lunch, var de tvungna att åka vidare på andra ärenden. Just då stötte vi på två förskolekompisar så lekandet fortsatte ytterligare ett bra tag.
 
Till slut åkte vi vidare till köpcentrat för att kolla på en jacka till Melvin. Sen gjorde jag en fuling; premiärinlämnade Melvin på IKEAs barnpassning en timme så att jag kunde pärla ett gäng armband till förmån för Ung Cancer. Melvin tyckte det var jättekul där och efteråt ville han ha en french hotdog till middag. Väl hemma hann han gosa i soffan och kika på ett avsnitt av favoritserien Fixa Rummet samt ringa ett videosamtal till pappa (som är bortrest på utbildning igen) innan han stupade i sängen. Hoppas och tror att han är nöjd med sin dag!