Julklapp i april

I helgen var vi en natt på Vildmarkshotellet i Kolmården. Det var en julklapp från svärisarna till barnbarnen! Det var väldigt trevligt och barnen hade kul. Vi besökte parken både på lördagen och söndagen. Första dagen spanade vi in djuren och lyssnade på skötarna medan andra dagen mest blev lek på stooora lekplatsen samt gratis mat då alla ställen var öppna och personalen skulle tränas inför säsongen och vi hotellgäster var "testätare". Trevligt med både lunch, latte och Ben & Jerrys glass utan kostnad!
 
Hotellet är 25 år (eller 30, kommer inte ihåg) och det märks att det är gammalt men det är ändå rätt fräscht och mysigt. Snacka om barnanpassat med filmrum, ansiktsmålning, lekrum med klättervägg mm mm. På kvällen efter maten var det dock bad som lockade killarna och det var riktigt bra. Första våningens bassäng var en besvikelse innan vi hittade våningen under med mycket bättre/roligare badmöjligheter!
 
Tack SNÄLLA AC och Lelle för helgen!
 
 

Sommarkänsla

 
 
Vilket härligt väder det är idag! Tyvärr har mitt halsont kommit tillbaka så försöker ta det lugnt idag innan jag ska till jobbet men det är ju lättare sagt än gjort, haha. Drömmer mig till sommaren och tycker de här lakanen skulle vara fina till semestern! (Från HM Home)