Höstkänsla

 
 
Vad hände egentligen?! Det var riktigt sommardunderväder i juli. Sen kom augusti och det blev septemberväder på en gång! Usch kylan och allt regn kom lite för fort för min smak, trodde att det bara var ett tillfälligt bakslag men det verkar tyvärr hålla i sig. Gillar annars den friska hösten men det här kom för snabbt, är inte redo för att sommaren redan ska vara slut. Jobbigt att det känns burrigt inomhus. Det enda jag gillar är all härlig inrednings- (och mode-) inspiration som syns överallt! Är till exempel barnsligt förtjust i den här material och mönstermixen från HM Home.
 
Något som dock lyft vardagen den här veckan är alla härliga människor vi umgåtts med! Har varit på mysig middag hos kollega och haft besök av Ms ena moster och man samt min vän med familj från London. Har en del trevliga grejer inbokade de kommande veckorna så det känns skönt att ha kul saker att se fram emot! Hur känner ni inför hösten?!

A i koppar

 
 
Nyligen hade Ellos ett bra erbjudande där man fick 30% rabatt på två varor samt fri frakt om man även köpte en reavara. Så jag fyndade Didrikson regnkläder till Melvin på rea samtidigt som jag bland annat köpte mig det här A:et i koppar. M tycker det är helkonstigt att det bara finns en bokstav att köpa men det spelar inte mig nån roll, gillar A:et och passar ju bra till mig som heter Anette ;)

Höstinspiration från Åhlens

 
 
Gillar inte det här kalla regniga vädret även om det är lite mysigt. Tror vi har en hel höst framför oss med sådant så vill helst att augusti ska vara en fin fortsättning på juli.
 
Bortser man från det blöta och kylan så älskar jag alla höstnyheter som dyker upp överallt! Tycker till exempel väldigt mycket om den här bilden från Åhlens. Har tyckt om deras små söta fåtöljer i ett par år och höstens varianter är lika härliga som vanligt! Kommer nog inte köra på så mycket blå inredning hemma hos oss men blir ändå inspirerad av bilden ovan.