Doftar gott väldigt länge

 
Fick den här Savon de Marseille tvålen (och handkrämen) via nån prenumeration. Älskar tvålen, så len att använda och doftar ljuvligt! Dessutom sitter doften i väldigt länge vilket jag tycker är härligt medan M irriterar sig på det. Därför har han fått en annan på handfatet så kan jag få ha den här flaskan för mig själv!

Börjar veckan lugnt

Efter en intensiv lång jobbhelg börjar vi veckan i ett lugnt tempo. Var hemma med Melvin i fredags för att han var förkyld. Trodde det skulle gå över snabbt men tyckte inte att han var tillräckligt bra idag för att vara på förskolan så det blev VAB igen. Ska försöka passa på att städa iordning lite här hemma. Känner mig rätt sliten men vet inte om det är på grund av helgens långa pass eller om jag också fått nån släng av förkylning, hoppas på det förstnämnda!
 
Imorrn blir det en lång dag, fast mestadels trevligheter. Börjar med tandläkarbesök för Melvin, sen lite ärenden på stan och jag har lovat honom att få fika på Chocolat (ungen är hooked på deras macaroons). Sen hem för att fixa snittar till kvällens tjejmiddag! Ser fram emot en trevlig kväll med tjejerna på min avdelning, alla tar med sig nåt att äta och det verkar bli så smarrigt. Jag ska testa att göra två recept från ICA: snittar på kvaring med prästostkräm och räkor samt avokado och laxrulle!
 
 

Njuter av vårt nya boende

 Igår kväll testade jag lite placering av småplock
 
Strax dags att åka till jobbet 8.30-19.45. Laddar upp med en riktigt smarrig frukost; vaniljlatte, knäcke med mosad avokado och citronpeppar, vaniljyoghurt med hallon och kardemumma samt en gul kiwi! Knasig blandning men allt är så gott och jag kom på mig själv med att njuta riktigt ordentligt att jag nu sitter i vårt hus. Allt är fortfarande rörigt och vi har en massa fixande med möblering framför oss men det gör ingenting, trivs så bra! Hoppas att den härliga känslan håller i sig länge till.