Musmatta

 
För länge sen såg jag den här musmattan i svart skinn från Tine K hos Inreda.com. Tänkte att den ska jag skaffa när vi köpt hus och jag har en liten skrivbordshörna.
 
Nu när skrivbordet är fixat spanade jag efter musmattan men den var sedan länge slutsåld och jag hittade inte den nån annanstans heller. Hörde av mig till Annelie som har webshopen inreda.com och hon var snäll och tog hem ett gäng så att jag kunde få köpa mig en. Blir så glad över bra kundservice! Nu är den min och på väg hit med lite Kalklitirfärg som jag ska ha till sovrummet :)
 
PS. De har 20% på alla varor i lager för att de firar 15 år som webshop!

Te lyx

 
 
 

Nicholas Vahé
 
Nu har jag fortfarande inte riktigt lärt mig att uppskatta te men dessa två låter onekligen väldigt lockande: French Caramel och Coconut & Passion! Går loss på 125 kr för 20 påsar...

Juice

 
Hösten är här och det finns massor av goda frukter att tillgå - då är det smaskigt att fixa egen juice!
 
Köpte mig en råsaftcentrifug förra året när ICA hade kampanj. Den har inte använts så mycket det senaste halvåret men nu har jag kommit igång igen! Det finns så många goda varianter och man kan så enkelt ändra innehållet/smaken utifrån vad man gillar och har hemma.
 
En av mina favoriter är att köra ett gäng äpplen (gärna gratis och obesprutade från mammas trädgård) med en halv eller liten rödbeta - MUMS! Nån mer som gillar att juica och har tips på bra "recept"?