Omaggio silver

 
I höstas kom Kählers extremt populära vaser med kopparränder. Jag såg dem tidigt, gillade det jag såg och la en förhandsorder. Förstod dock inte hur eftertraktade de skulle bli!
 
Nu till våren kommer vaserna i tre olika storlekar med silverränder - kanske nåt för alla som missade chansen förra gången?! Tycker de är väldigt fina men det kommer inte flytta in nån hos oss, silver finns det inte så mycket av här.

Gul myntakräm med tomat och lax

 
Den här maträtten är ett middagstips från mig. Ikväll var andra gången jag gjorde den och valde att göra majskrämen och dela på två innan jag tillsatte myntan. Anledningen var att M verkligen hatar mynta och ratade rätten vid första tillfället men idag fick jag mer än godkänt. Tycker det är en jättebra vardagsrätt som går snabbt att göra och är supergod! Så är du ett fan av mynta precis som jag borde du testa detta recept.

Saknar snön

Förra måndagen...
 
Älskar att det är blå himmel och härligt solsken! Dock måste jag säga att jag saknar snön, det var så mycket ljusare och kul för barnen att kunna åka i pulkabacken.
 
Kontstigt hur snabbt det kan ändras - från barmark till tjockt lager snö - till att vara barmark igen. Hoppas verkligen vi får ett fint vitt vinterland igen den här säsongen!