Hotel SPA Faltom

Nu är jag hemma igen efter en skön helg på Hotel SPA Faltom i Polen! Det har varit jättetrevligt sällskap, skönt med behandlingar och god mat. Tyvärr blev hemfärden försenad så jag landade på Skavsta fem minuter efter att flygbussen gick så det var bara att vänta 2,5 timme på nästa...

Vi hade ett paket med övernattning, frukost och middag x 2, Thalasso Detox behandling, lymfdränage "Boa" och massage med varma stenar. Tillsammans hade vi även en session i saltgrotta samt en timme där vi själva disponerade en sal med jacuzzi och tre olika basturum.

På lördagen hann vi med en promenad till ett närliggande shoppingcentrum och stormarknad. Där blev det smarrig lunch och fika men det enda jag fick med mig i shoppingväg var ett par chokladpraliner.

Skönt att vara hemma igen och Melvin mår bättre efter febern och matvägran!


Skål! Börjar resan med ett glas champange :)


Väl framme blev det fika, för min del en Baileys och pannacotta!


Inte utan min badrock!


I loungen fanns en vibrerande säng att vila på, måste ju testas.


Bubbelibubbel!


Hotellfrukost...


Lunch på shoppingcentret; pasta med lax och spenat.


Fikatajm; smaksatt latte och i asken gömmer sig praliner...


God middag, lättdrucket vin och mycket snack!

Spa-helg


Nu ska jag strax springa ut till bussen för att åka till Skavsta och vidare till Polen! Vi är sex tjejer som åker tillsammans till en stor SPA-anläggning. Jag delar rum med min kompis J och det är hennes studiekamrat på barnmorskelinjen som varit på det här stället förut. Återkommer på söndag kväll! Ha en skön helg :)