Tips: Hackman Handy i vitt

I helgen åkte vi förbi Nyköping och då ville jag stanna vid Iittala Outlet. Hade egentligen inget särskilt på inköpslistan men sprang på det här erbjudandet! Riktigt bra pris på alla tre delarna och de gör sig så snyggt mot det mörka i vårt kök. Grymt nöjd och det känns kul att äntligen ha lite matchande produkter, annars är det lite hopplock från min tid som au-pair i Frankrike då jag fyndade Tefalprodukter och Ms (student) IKEAkastruller.
 
 

Mini Rodini AW14 - drop 1

Imorrn kl 10 släpps första höstkläderna från Mini Rodini. Går att hitta hos Oii eller på Mini Rodinis egen hemsida. Här är en bildbomb!
 
 
 
 

Fruktiga sommardrinkar

 
Nu i denna värme har jag testat ett gäng olika juicer för släcka törsten och få lite svalka. Har alltid tyckt om smoothies och liknande så det är gott att få dricka annat i värmen än bara vatten. Mina favoriter hittills är dessa två. Till höger är det vattenmelon, frysta jordgubbar, limejuice och mynta som mixats. I den vänstra är det galiamelon, isbitar, limejuice och rivet skal samt mynta. Så grymt goda båda två och känns mycket fräschare än glass i värmen! Smakar dessutom extra gott i de fina glasen som finns både på Åhléns och Lagerhaus.