Caramellatte

 
 
 
Mitt tips till dig som tycker om smaksatt latte - köp den här goda sirupen från Nicolas Vahé! Här i Linköping finns den hos Blooming Design i Ryd samt inredningsbutiken Esq vid Stora Torget.
 
Förutom karamellsmak finns det en vaniljvariant också fast den har jag ännu inte provat. De här flaskorna kostar ju en del och då tycker jag Saturnus vaniljvariant (som finns i mataffärer) duger bra och är prisvärd!

Female Network

Som jag nämnde i höstas är jag med i en grej som kallas Female Network. Det är ett gäng kvinnor som bor här i området som träffas en gång i månaden. Kul idé att lära känna nya människor och varje gång är en av oss ansvariga för kvällens aktivitet. Det har bland annat varit skrattyoga, sminkning på Face Stockholm och förra gången en supergod middag på Stångs Magasin!
 
Igår kväll var det min tur och jag hade svårt att komma på vad vi skulle göra. Till slut föll valet på en chokladprovning på café Chocolat! Man kan gå på öppna provningar (tror nästa är i början av maj) eller boka för ett eget sällskap. Det var en väldigt ung kille som höll i provningen men han var grymt kunnig och insatt vilket gjorde det hela riktigt bra. Verkade som att alla tolv som kom blev nöjda och tyckte det var både intressant och kul :)
 
 

Bra service från GHD

Trevligt det är när företag har bra service! Min plattång från GHD gick sönder för ett tag sen. En morgon var den bara helt "död". Hade köpt den från elven.se och kikade i orderbekräftelsen att det var två års garanti. Fick skicka in den till GHD i Stockholm. Lite synd att de aldrig hörde av sig och sa att den kommit fram eller att de höll på att kika på ärendet. Fick istället ha kontakt med eleven och de var väldigt trevliga och svarade snabbt. Sen en dag innan jag precis skulle åka till jobbet svängde en budbil in på uppfarten med ett paket till mig - med en ny plattång! Tyvärr blev det bara den vanliga svarta och jag hade en färgglad variant innan men är mest glad att jag ändå fick en helt ny.