Fin kudde

 
Tycker om det här örngottet från Åhlens! Har sett det i många bloggar och även i nån inredningstidning. Det är verkligen poppis med den här typen av motiv så det förvånar mig inte om de säljer slut snabbt. Finns även en variant med en lokatt, dock förerar jag den här med hjorten!

Barnbokstips

 
Nu är McDonalds bokveckor här igen! Brukar passa på när de varje höst erbjuder olika böcker tillsammans med Happy Meal. Missade att de startade förra veckan och den här var det inte så intressanta objekt. På fredag vill jag dock haffa Castor och veckan därpå verkar båda böckerna som nåt för oss, härligt med klassikern Hedenhös!

Oj så snabbt det gick!

I torsdags var det förskolefotografering. De som var intresserade fick själva ta sitt barn till fotografen (han var i ett konferensrum på förskolan och gruppfotograferingen gjorde de för en månad sen).
 
Eftersom mormor besökte oss då var det hon som gick med Melvin. Vi hade egentligen tänkt klippa honom innan men glömde bort det.
 
Idag fick jag i alla fall ett brev med inloggning till fotosidan och bilderna låg redan uppe! Snacka om att det gick snabbt. Förra året tog det ett par veckor efter att jag fått inloggningsuppgifterna tills dess att bilderna fanns att kika på.
 
Mammas älskling!