Snygga cupcakes och brownies?!


Har tänkt ett tag att jag skulle ta och skaffa en sprits och olika tyllar så att jag kan fixa lite finare cupcakes än att bara bre på frostingen med en kniv. Så nu har jag köpt de här två seten från Ebay. Finns även hos exempelvis Kakburken men nu blev det billigare. Ska bli så kul att testa och om resultatet blir bra kommer ni säkerligen få se ett smakprov!
1 Lisa - Sockerrus:

skriven

Perfekta kit ju! =)



sv: Jag brukar frysa in en hel del då jag bakar så mycket :-P En dekorerad cupcake klarar sig ett par dagar i kylen. Det man bör tänka på är att inte ha ex skuren lök eller så ligga dåligt packad för då kan den ta smak. Har även testat att frysa cupcakes med frosting på och det går oxå jättebra. Tänk bara på att tina den långsamt i kylen och sedan en stund i rumstemp.

Hoppas att jag varit till någon hjälp! :-)

2 Lovisa:

skriven

Åh vad roligt! Vill jag också ha!!

3 Bakspecialisten Jessica:

skriven

Har du testat dessa? Är de bra? :) Jag är nämnligen på jakt efter en sjysst sprits med lite olika tyllar till!

4 Anette:

skriven

Jessica: Ja jag köpte båda Wiltonseten på Ebay. Har dock bara använt en sprits än så länge i cupcakekitet. Den är jag grymt nöjd med. Det ingår 8 engångspåsar så har nu även köpt ett 100-pack på Ebay. Beställde först en återanvändningsbar men efter att ha märkt hur kladdigt det blir med frostingen så är det mycket enklare att ha engångs.



Här kan du se de första jag gjorde med Wiltontyllen:

http://nettansliv.blogg.se/2010/december/pepparkakscupcakes-med-nutellafrosting.html

Kommentera här: